Рецепти

blomenmenmen
men
men
men

men

men

Овде ќе најдете крафтинг рецепти за играта Minecraft. Рецепти на брони, блокови, декорација, транспорт, алатки и други. Овие рецепти може да бидат корисни ако барате рецепти за играта. Има речиси сите рецепти за Minecraft и речиси сигурно е, дека ќе најдете тоа, што го барате. Овие рецепти можат да бидат исполнети некој со Crafting Table, а другиот со печките, но поголемиот дел сe извршуваат со Crafting Table.

7 Одговорот на Рецепти

  1. Анонимни напиша:

    влези во рецепти

  2. benben10 напиша:

    Многу сакам лая да се регистрирам на вашиот сервер мислам дека е супер :roll:

Остави Одговори

Вашиот е-мејл адреса нема да бидат објавени.


*

Можете да ги користите овие HTML тагови и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>